Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
3-värviline kuskuss
Kiirnuudlid Mi Goreng
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.