Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Kasuta piima / koore asemel
Kooritud ja poolitatud mungoad
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Poolitatud kikerherned.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu