Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30€ ostust.
Selle China eripära aluseks on roheline tee, millele on kuivamise ajal lisatud värskeid jasmiiniõisi. Õied eemaldatakse hiljem osaliselt. Klassikaline maitsestamise vorm on Hiinas tuntud juba umbes 1000 aastat. Jasmiinitee on praktiliselt hiinlaste rahvusjook ning seda tarbitakse igal kellaajal ja iga sündmuse puhul. See kvaliteet on üks enim tarbitud. Selles magusas segus on palju õisi, mis jätavad intensiivse lillelise jasmiini maitse ja lõhna. Koostisosad: roheline tee, jasmiiniõied.
Kasutusjuhend: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, 75° – 80° C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
Tuntud ka kui “Zucha” või “Pearl Tea”, see gunpowder tee on palju peenem kui tema eelkäija. Nii nagu klassikaline Gunpowder, kuivatatakse seda teed veerevates trumlites. Pidev pöörlemine annab teele kera kuju. “Taevatempli” tees on väga tihedalt rullitud pallid, mis on ka kvaliteedi märk. Aroom on pehmem kui standardkvaliteedil ja vähem mõrkjas. Seda teed võib nautida igal kellaajal. Kui tundub, et tõmmis on siiski liiga terav, valage esimene tõmmis ära ja maitske teist. Sel viisil eemaldatakse ka suurem osa kofeiinist. Koostis: roheline tee.
Kasutusjuhend: 4-5 tl/1 liiter, 75° – 80° C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
“Genmai” tähendab looduslikku riisi. See spetsialiteet on valmistatud Bancha teest, millele on lisatud umbes 50% röstitud või õhitud riisiterasid. Võrreldamatut maitset iseloomustab Bancha tee mahedus ning seda täiendab ideaalselt meeldiv, kergelt magus ja pähkline karamelline noot. Tänu madalale kofeiinisisaldusele ja peenele mahedusele võib seda teed juua kogu päeva vältel. Ka siin saavad rohelise tee “algajad” oma esimese positiivse kogemuse saada. Jaapanlased eelistavad seda teed pärastlõunaseks kasutamiseks. Koostis: roheline tee, kooritud riis.
Kasutamine: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, veetemperatuur 75° – 80°C, tõmbeaeg 1-3 minutit.
Jaapani matcha tee
See tee on pärit Fujiyama mäenõlvadelt Shizuokast, kus toodetakse pool Jaapani teest. Seda Senchat korjatakse käsitsi sügisel. Varred ja katkised tükid eemaldatakse käsitsi. Sencha tähendab “aurutatud teed”. Seda teed töödeldakse hoolikalt ning enne rullimist ja kuivatamist veidi aurutatakse. Nii saab leht väga peene ja hapra struktuuri. Infusioonil on sädelev, hele oliivroheline värv. Maitse on selgelt eristuv järelmaitses domineeriva noodiga ja sobib neile, kes armastavad tugevaid rohelisi teesid. Lisaks maitseomadustele on see tee ka kõige kuluefektiivsem. Koostis: roheline tee.
Kasutusjuhend: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, 75° – 80°C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
10 tk pakis.
Siidri valmistamiseks
Kange alkoholi valmistamiseks pärm
Kaunis teeõis
Pai Mu Tan on tuntuim eriala kategoorias “Valge tee” ning leiab järjest rohkem austajaid üle maailma. Teetaim nimega Chaicha või Narcissus kasvab Fujiani provintsis ja on tuntud ka kui “Valge pojeng”. Pärast kitkumist kuivatatakse tee päikese käes või suletud ruumides ilma täiendava tehnilise abita. Leht on paljude roheliste varjunditega, väga lopsakas, erineva struktuuriga ja kenade piklike, hõbevalgete leheotstega. Tee värvus on sädelev merevaigutoon, maitse on elegantselt vürtsikas.
Kasutusjuhend: 4-5 kuhjaga tl/1L, 75° – 80° C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.