Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Maitsev, vaniljemaitseline chai joogisegu
Maitsev, vürtsidega maitsestatud chai joogisegu.
200ml piima/vee kohta kasuta 5tl joogisegu. Sega, kuumuta ning naudi soojalt. Eriti hästi sobib ka taimsete jookidega.
“Genmai” tähendab looduslikku riisi. See spetsialiteet on valmistatud Bancha teest, millele on lisatud umbes 50% röstitud või õhitud riisiterasid. Võrreldamatut maitset iseloomustab Bancha tee mahedus ning seda täiendab ideaalselt meeldiv, kergelt magus ja pähkline karamelline noot. Tänu madalale kofeiinisisaldusele ja peenele mahedusele võib seda teed juua kogu päeva vältel. Ka siin saavad rohelise tee “algajad” oma esimese positiivse kogemuse saada. Koostis: roheline tee, kooritud riis.
Jaapanlased eelistavad seda teed pärastlõunaseks kasutamiseks.
Kasutamine: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, veetemperatuur 75° – 80°C, tõmbeaeg 1-3 minutit.
See tee on pärit Fujiyama mäenõlvadelt Shizuokast, kus toodetakse pool Jaapani teest. Seda Senchat koristatakse mehaaniliselt suvel. Sencha tähendab “aurutatud teed”. Seda teed töödeldakse hoolikalt ja enne rullimist ja kuivatamist veidi aurutatakse. Nii saab leht väga peene ja hapra struktuuri. Infusioonil on sädelev, hele oliivroheline värv. Maitse on selgelt eristuv järelmaitses domineeriva noodiga ja sobib neile, kes armastavad tugevaid rohelisi teesid. Lisaks maitseomadustele on see tee ka kõige kuluefektiivsem. Koostis: roheline tee.
Tõmbeaeg 1-3 minutit, veetemperatuur 75° – 80°C, 4-5 kuhjaga tl/1 liiter
Täiendame oma Tea on the Beach sortimenti 3 enimmüüdud sordiga, otsepruulitud teega, mis on pakitud praktilisse, tagatisrahata Tetrapakki.
See tee on pärit Fujiyama mäenõlvadelt Shizuokast, kus toodetakse pool Jaapani teest. Seda Senchat korjatakse käsitsi sügisel. Varred ja katkised tükid eemaldatakse käsitsi. Sencha tähendab “aurutatud teed”. Seda teed töödeldakse hoolikalt ning enne rullimist ja kuivatamist veidi aurutatakse. Nii saab leht väga peene ja hapra struktuuri. Infusioonil on sädelev, hele oliivroheline värv. Maitse on selgelt eristuv järelmaitses domineeriva noodiga ja sobib neile, kes armastavad tugevaid rohelisi teesid. Lisaks maitseomadustele on see tee ka kõige kuluefektiivsem. Koostis: roheline tee.
Kasutusjuhend: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, 75° – 80°C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
Suure leheline puhas valge tee.
Tuntud ka kui “Zucha” või “Pearl Tea”, see gunpowder tee on palju peenem kui tema eelkäija. Nii nagu klassikaline Gunpowder, kuivatatakse seda teed veerevates trumlites. Pidev pöörlemine annab teele kera kuju. “Taevatempli” tees on väga tihedalt rullitud pallid, mis on ka kvaliteedi märk. Aroom on pehmem kui standardkvaliteedil ja vähem mõrkjas. Seda teed võib nautida igal kellaajal. Kui tundub, et tõmmis on siiski liiga terav, valage esimene tõmmis ära ja maitske teist. Sel viisil eemaldatakse ka suurem osa kofeiinist. Koostis: roheline tee.
Kasutusjuhend: 4-5 tl/1 liiter, 75° – 80° C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
Selle China eripära aluseks on roheline tee, millele on kuivamise ajal lisatud värskeid jasmiiniõisi. Õied eemaldatakse hiljem osaliselt. Klassikaline maitsestamise vorm on Hiinas tuntud juba umbes 1000 aastat. Jasmiinitee on praktiliselt hiinlaste rahvusjook ning seda tarbitakse igal kellaajal ja iga sündmuse puhul. See kvaliteet on üks enim tarbitud. Selles magusas segus on palju õisi, mis jätavad intensiivse lillelise jasmiini maitse ja lõhna.
Kasutusjuhend: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, 75° – 80° C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.