Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Ingveriõlu (alkoholi vaba karastusjook)
Kookosevesi kookose tükkidega
Täiendame oma Tea on the Beach sortimenti 3 enimmüüdud sordiga, otsepruulitud teega, mis on pakitud praktilisse, tagatisrahata Tetrapakki.
Troopilise magusamaitselise mangostani mahlajook
Veinikääritamise toru ehk vesilukk.
See mahe Hiina-Tseiloni musta tee segu meenutab teile värvilist Kariibi piirkonda tänu helekollasele apelsinikoorele ja oranžikaspunasele leegitsevale safloorile. Seda teeloomingut on õilistanud Itaaliast pärit magusa, värske ja terava puuvilja loomulik maitse. Päikeseküpsete veriapelsinide tihke viljaliha tüüpiline punane värvus on esimene mõte, mis esimese lonksuga mõtted vallutab ja teiseks on soe suveõhtu lõunamaal.
Kasutusjuhend : 4-5 kuhjaga tl/1L, 100°C veetemperatuur, 3-5 minutit tõmbeaeg.
“Genmai” tähendab looduslikku riisi. See spetsialiteet on valmistatud Bancha teest, millele on lisatud umbes 50% röstitud või õhitud riisiterasid. Võrreldamatut maitset iseloomustab Bancha tee mahedus ning seda täiendab ideaalselt meeldiv, kergelt magus ja pähkline karamelline noot. Tänu madalale kofeiinisisaldusele ja peenele mahedusele võib seda teed juua kogu päeva vältel. Ka siin saavad rohelise tee “algajad” oma esimese positiivse kogemuse saada. Jaapanlased eelistavad seda teed pärastlõunaseks kasutamiseks. Koostis: roheline tee, kooritud riis.
Kasutamine: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, veetemperatuur 75° – 80°C, tõmbeaeg 1-3 minutit.
Selle China eripära aluseks on roheline tee, millele on kuivamise ajal lisatud värskeid jasmiiniõisi. Õied eemaldatakse hiljem osaliselt. Klassikaline maitsestamise vorm on Hiinas tuntud juba umbes 1000 aastat. Jasmiinitee on praktiliselt hiinlaste rahvusjook ning seda tarbitakse igal kellaajal ja iga sündmuse puhul. See kvaliteet on üks enim tarbitud. Selles magusas segus on palju õisi, mis jätavad intensiivse lillelise jasmiini maitse ja lõhna. Koostisosad: roheline tee, jasmiiniõied.
Kasutusjuhend: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, 75° – 80° C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
Selle China eripära aluseks on roheline tee, millele on kuivamise ajal lisatud värskeid jasmiiniõisi. Õied eemaldatakse hiljem osaliselt. Klassikaline maitsestamise vorm on Hiinas tuntud juba umbes 1000 aastat. Jasmiinitee on praktiliselt hiinlaste rahvusjook ning seda tarbitakse igal kellaajal ja iga sündmuse puhul. See kvaliteet on üks enim tarbitud. Selles magusas segus on palju õisi, mis jätavad intensiivse lillelise jasmiini maitse ja lõhna.
“Genmai” tähendab looduslikku riisi. See spetsialiteet on valmistatud Bancha teest, millele on lisatud umbes 50% röstitud või õhitud riisiterasid. Võrreldamatut maitset iseloomustab Bancha tee mahedus ning seda täiendab ideaalselt meeldiv, kergelt magus ja pähkline karamelline noot. Tänu madalale kofeiinisisaldusele ja peenele mahedusele võib seda teed juua kogu päeva vältel. Ka siin saavad rohelise tee “algajad” oma esimese positiivse kogemuse saada. Koostis: roheline tee, kooritud riis.
Jaapanlased eelistavad seda teed pärastlõunaseks kasutamiseks.