Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30 € ostust.
See tee on pärit Fujiyama mäenõlvadelt Shizuokast, kus toodetakse pool Jaapani teest. Seda Senchat korjatakse käsitsi sügisel. Varred ja katkised tükid eemaldatakse käsitsi. Sencha tähendab “aurutatud teed”. Seda teed töödeldakse hoolikalt ning enne rullimist ja kuivatamist veidi aurutatakse. Nii saab leht väga peene ja hapra struktuuri. Infusioonil on sädelev, hele oliivroheline värv. Maitse on selgelt eristuv järelmaitses domineeriva noodiga ja sobib neile, kes armastavad tugevaid rohelisi teesid. Lisaks maitseomadustele on see tee ka kõige kuluefektiivsem.
Kasutusjuhend: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, 75° – 80°C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
See teesegu on tõeline maitseplahvatus tänu väga ainulaadse sakslasliku versiooni erakordsele maitsekooslusele. Selle segu teeb eriliseks traditsiooniline leegil kuumutatud roosuhkur, mis sulab aeglaselt maitsvaks karamelliks.
Kasutusjuhend: 4-5 kuhjaga tl/1L, 100°C vee temperatuur, 10-12 minutit tõmbeaeg.
Tuntud ka kui “Zucha” või “Pearl Tea”, see gunpowder tee on palju peenem kui tema eelkäija. Nii nagu klassikaline Gunpowder, kuivatatakse seda teed veerevates trumlites. Pidev pöörlemine annab teele kera kuju. “Taevatempli” tees on väga tihedalt rullitud pallid, mis on ka kvaliteedi märk. Aroom on pehmem kui standardkvaliteedil ja vähem mõrkjas. Seda teed võib nautida igal kellaajal. Kui tundub, et tõmmis on siiski liiga terav, valage esimene tõmmis ära ja maitske teist. Sel viisil eemaldatakse ka suurem osa kofeiinist.
Kasutusjuhend: 4-5 tl/1 liiter, 75° – 80° C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
Selle China eripära aluseks on roheline tee, millele on kuivamise ajal lisatud värskeid jasmiiniõisi. Õied eemaldatakse hiljem osaliselt. Klassikaline maitsestamise vorm on Hiinas tuntud juba umbes 1000 aastat. Jasmiinitee on praktiliselt hiinlaste rahvusjook ning seda tarbitakse igal kellaajal ja iga sündmuse puhul. See kvaliteet on üks enim tarbitud. Selles magusas segus on palju õisi, mis jätavad intensiivse lillelise jasmiini maitse ja lõhna.
Kasutusjuhend: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, 75° – 80° C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
“Genmai” tähendab looduslikku riisi. See spetsialiteet on valmistatud Bancha teest, millele on lisatud umbes 50% röstitud või õhitud riisiterasid. Võrreldamatut maitset iseloomustab Bancha tee mahedus ning seda täiendab ideaalselt meeldiv, kergelt magus ja pähkline karamelline noot. Tänu madalale kofeiinisisaldusele ja peenele mahedusele võib seda teed juua kogu päeva vältel. Ka siin saavad rohelise tee “algajad” oma esimese positiivse kogemuse saada. Jaapanlased eelistavad seda teed pärastlõunaseks kasutamiseks.
Kasutamine: 4-5 kuhjaga tl/1 liiter, veetemperatuur 75° – 80°C, tõmbeaeg 1-3 minutit.
Lõhnavad lehed korjatakse ja töödeldakse põhjalikult ning jasmiiniõied sõelutakse peeneks, nii et tee määrab diskreetsema jasmiini maitse. Tee on värvuselt hele, kergelt kollakas ja levitab koheselt intensiivset jasmiini aroomi. Koostis: poolkääritatud tee, jasmiiniõied.
Kasutamine: 4-5 kuhjaga tl/1l, 75° – 80°C veetemperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
Pai Mu Tan on tuntuim eriala kategoorias “Valge tee” ning leiab järjest rohkem austajaid üle maailma. Teetaim nimega Chaicha või Narcissus kasvab Fujiani provintsis ja on tuntud ka kui “Valge pojeng”. Pärast kitkumist kuivatatakse tee päikese käes või suletud ruumides ilma täiendava tehnilise abita. Leht on paljude roheliste varjunditega, väga lopsakas, erineva struktuuriga ja kenade piklike, hõbevalgete leheotstega. Tee värvus on sädelev merevaigutoon, maitse on elegantselt vürtsikas.
Kasutusjuhend: 4-5 kuhjaga tl/1L, 75° – 80° C vee temperatuur, 1-3 minutit tõmbeaeg.
Seda erakordset kvaliteetset teed korjatakse talvekuudel Yunnani tasandikel metsikult kasvavate teepõõsaste hulgast. Sõltuvalt kliimatingimustest muutub puhaste õite värvivalik kreemikasvalge ja samblarohelise vahel. Tootmine on puhas: õisi kuivatatakse pärast kitkumist päikese käes. Neid nimetatakse ka “valgeks pu-erhiks”, kuna nende suhteliselt pikk säilivusaeg, nn vananemine, saavutab täiendava küpsusastme. Mahedat lõhna kroonib bukett ja maitse, milles on tunda kirbe lillelist värskust; teel on valge-kuldse värvus.
Kasutusjuhend: 4-5tl/1L, soovituslik veetemperatuur 75° – 80° C, lasta teel tõmmata 1-3min.
Koostis: röstitud kohv (100% Arabica). Mahedad, kuid rikkaliku maitsega kohvioad, millele on lisatud tsitrust ja šokolaadi. Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Koostis: röstitud kohvioad 100%. Tumedaks röstitud uba pakub intensiivset, tugevat ja vürtsikat maitset. Sobib hästi Cappuccino või Latte Macchiato tegemiseks. Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Koostis: röstitud kohviaod (100% Arabica). Colombia Supremo on hästi tasakaalustatud ning mahe kohv, millel on mahlakas aroom. Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Koostis: röstitud kohv (100% Arabica) Arabica kohv šokolaadi-apelsini maitsega. Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Koostis: röstitud kohvioad (100% Arabica). Kuuba “Turquino” on hästi tasakaalustatud ja vürtsikas kohv, millel on tugev aroom ja kaua kestev järelmaitse. Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Koostis: röstritud kohvioad (100% Arabica). “Don Vito” espresso on erilise maitsekombinatsiooniga magusast ja vürtsikast. Sobib hästi Cappucino või Latte Macchiato tegemiseks. Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Koostis: röstitud kohv (100% Arabica). Brasiilia Fazendal on naturaalselt mahe ja hea lõhnaga, magusa ning šokolaaditaolise järelmaitsega. Hoida jahedas ja kuivas kohas.
See mahe Hiina-Tseiloni musta tee segu meenutab teile värvilist Kariibi piirkonda tänu helekollasele apelsinikoorele ja oranžikaspunasele leegitsevale safloorile. Seda teeloomingut on õilistanud Itaaliast pärit magusa, värske ja terava puuvilja loomulik maitse. Päikeseküpsete veriapelsinide tihke viljaliha tüüpiline punane värvus on esimene mõte, mis esimese lonksuga mõtted vallutab ja teiseks on soe suveõhtu lõunamaal.
Kasutusjuhend : 4-5 kuhjaga tl/1L, 100°C veetemperatuur, 3-5 minutit tõmbeaeg.
Värskendav rohelise tee jook