Kirjeldus
Sosa glükoosisiirup on valmistatud tärklisest ning sellega reguleeritakse suhkru ümberkristalliseerumist maiustustes ja kommides.
Glükoosisiirup annab elastsust ja struktuuri magusa valmistamiseks nagu saiakesed, ganašid ja trühvlid.
100 g vedelat glükoosi võib asendada 75 g glükoosipulbriga.
Kasutusalad: maiustused, küpsetised, ganaśid ja trühvlid..
Koostis: glükoosisiirup. Võib sisaldada vähesel määral piima ja vääveldioksiidi.
Eridieet: vegan, gluteenivaba
Säilitamisjuhised: Hoida kuivas ja jahedas kohas (toatemperatuuril).
Toiteväärtus / 100g:
Energiat 1360 kJ / 320 kcal
Rasv 0 g
millest küllastunud 0 g
Süsivesikud 80 g
millest suhkrud 22 g
Valk 0 g
Sool 0,01 g