Tex-Mex veise tacod

500 g hakkliha (soovituslikult veise, aga võib asendada muuga)
1 spl BigElephant kookosõli

4,80Lisa korvi

2-4 tl Pasco küüslaugupüreed

3,76Lisa korvi

1,5 spl Mehhiko oreganot

1,60Lisa korvi

2 tl jahvatatud köömneid

1,1512,48Vali

2 tl paprikapulbrit

2,0544,95Vali

näputäis tšillihelbeid

0,85Lisa korvi

24 taco ümbrist

Valmistamine:

1. Kuumutage suurem pann kõrgele temperatuurile, pruunistage pannil liha. Eemaldage liha pannilt ja maitsestage soola ja pipraga.

2. Lisage pannile õli ja praadige küüslauku, oregano ja vürtsid kuumutage 1 minut või kuni aromaatne. ‘

3. Lisage veiseliha tagasi pannile ja segage korralikult läbi, seejärel praadige veel 2–3 minutit, kuni kõik on läbi kuumutatud.

4. Soojendage taco kestad vastavalt pakendi juhistele ja serveerige koos lihaga.

Roale võib omal vabal valikul lisada, riivitud juustu, salatilehti, praetud konserveeritud kaktuselehti, jalapenjosid ja mitmeid tšillikastmeid (näiteks: srirarcha, bhut jolokia, habanero salsa) meie valikust.

Allikas: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/tex-mex-beef-tacos