Sina vali kaup ja esita tellimus
Meie kinnitame tellimuse ja saadame arve
Sina maksad arve
Meie paneme kauba teele
Lihatoodetes-, konservides säilitusaineks ja liha punase värvuse säilitajaks.
Tarrendaine / paksendaja
Sorbeti stabilisaator tagab pehme tekstuuri
Pehme ja siidise tekstuuriga jäätise valmistamiseks.
Taksitab puuviljade pruuniks muutumist, lisab happelisust.
Zeleeriv aine
Liiva-, biskviit-, mure- ja pärmitaigna valmistamiseks.
Magustoitudele, jäätistele, küpsistele, kookidele, smuutile ja muudele maiustustele
Roogade tarrendamiseks
Looduslik tarretav aine.
Võimaldab rasvad pulbriliseks muuta (näiteks oliiviõli, peekonirasv, maapähklivõi jmt).
Looduslik aine tarretiste valmistamiseks ja toitude paksendamiseks.
Tärklisest valmistatud paksendaja, stabilisaator.
Fermenteerimise käigus toodetud paksendaja ja stabiliseerija.
Sidrunhape
Taimne tarrendaja.
Võimaldab luua geele, mis on iga temperatuuriga pöördumatud