Mango-tapioki puding

50g tapioki graanuleid

Loe edasi

400ml kookospiima

2,80Lisa korvi

30g palmisuhkrut

2,05Lisa korvi

450g (1 purk) East Endi mangopüreed

2,954,90Vali

1,5 tl kardemoni seemneid (uhmerdada)
1 tl vanillikaunapastat

16,50106,96Vali

10g agar-agarit

3,00Lisa korvi

1 suur apelsini mahl
1,5 tl tšillipulbrit

2,0546,80Vali

ca 10g pistaatsia pähkleid (võib uhmerdada)

4,5039,50Vali

Käisime Terevisioonis oma kollektiivi lemmik-pudingut tegemas. Retsept on sobilik ka veganitele.

1. Aseta tapioki graanulid koos kookospiimaga potti likku 5 min. Seejärel aja kookospiim keema ning tasasel tulel pidevalt segades keeda 12 min. Lisada suhkur ja tõsta jahtuma ca 45 min.
2. Sega suuremas kausis omavahel mangopüree, kardemoniseemned ja vanillikaunapasta.
3. Pressi apelsinist mahl välja ja aja see väikeses potis peaaegu keema, lisa vispeldades agar-agar. Lisa agar-agari segu mangomassile (väga hoolikalt läbi segades).
4. Sega omavahel täielikult jahtunud tapiokimass ja mangomass. Tõsta puding klaaspokaalidesse ning aseta külmkappi tahenema tunniks – paariks (võib ka üleöö).
5. Serveeri pistaatsia pähklitega ning raputa peale tšillipulbrit (võib lisada peale ka musti seesamiseemneid, kookoshelbeid või muud meelepärast).
Retsept koos videoaga olemas ka ERR kodulehel:

http://retseptid.err.ee/Magustoidud/4091f72b-aaf7-4cbb-9127-1835e3ef52fe