Kung pao kana

300g kanafileed
125g paprikat (50:50 rohelist ja punast)

1,06Loe edasi

1-2 küüslauguküünt
1 väike jupp ingverit
1 keskmine sibul
1/2 tl tšillihelbeid või tšillipulbrit

0,8555,30Vali

15 sichuani pipra tera

1,60Lisa korvi

4 spl tumedat sojakastet
2 spl suhkrut
2 spl hiina veiniäädikat
2,5 dl kanapuljongit
1 spl maisitärklist
2 spl maapähkleid
1 munavalge
200 ml vett
maitse järgi soola ja valget pipart

Lõika kanafilee väiksemateks kuubikuteks, sega 1 spl kanapuljongi, pipra, soola ja munavalgega ning lase u 30 minutit marineeruda. Prae pannil õli sees maapähklid ja tõsta kõrvale. Nüüd pane kanatükid pannile ja kuumuta. Kui nende värv muutub heledamaks, lisa tshilli, küüslauk, ingver, Sichuani pipar. Lisa sojakaste, valge pipar, vesi, paprikad ja sibul ning keeda mõned minutid. Lõpuks lisa äädikas, suhkur ja veega segatud tärklis, kuumuta paksenemiseni ning lisa pähklid. Serveeri riisiga