Krõbedad suvikõrvitsa rattad aioli kastmega

Krõbedad suvikõrvitsa rattad:
1 suur või 2 keskmist suvikõrvitsat, u 1,5cm jämedusteks ratasteks viilutatud
1/2tassi jahu, maitsestatud 1tl soola ja 1/4tl musta pipraga
2 muna, lahti klopitud
1 1/2tassi Panko paneerimisjahu õli praadimiseks
Aioli kaste:
1/3tassi majoneesi
1 küüslauguküüs
1/2spl sidrunimahla
1/4tl soola
1/8tl musta pipart

1,30Lisa korvi

Tee nii:
Võta 3 kausikest. Esimesse sega jahu koos soola ja pipraga. Teise klopi lahti munad. Kolmandasse aseta Panko. Esmalt kasta kõik suvikõrvitsa viilud ükshaaval jahusegu sisse, seejärel kasta munasegusse ning kõige lõpuks kata mõlemilt poolt Pankoga.
Aseta suur paksu põhjaga pann keskmisele kuumusele ja lisa niipalju õli, et kogu panni põhi oleks kenasti kaetud. Kui pann on kuum, prae sellel suvikõrvitsa viile u 3min mõlemilt poolt. Kui pruunistuvad liiga kiirelt, vähenda veidi kuumust. Valminud viilud aseta paberiga kaetud suurde vormi/taldrikule ja serveeri koos Aioli kastmega.

Aioli kastme jaoks tuleb lihtsalt kõik kastme komponendid väikeses kausis hoolikalt kokku segada.

Allikas: www.natashaskitchen.com