Kondenseeritud kookospiim, magustatud

Kondenseeritud kookospiimKreemjas ja rikkalik kookospiimast hõrgutis.

Roosuhkruga kondenseeritud kookospiim, taimne alternatiiv kondenspiimale.

Sobib hästi traditsioonilise Kirju Koera valmistamiseks, kohvi sisse, kookidesse, küpsistesse, trühvlitesse-kommidesse, kreemidesse või lihtsalt niisama maiustamiseks.
Koduse Bounty šokolaadi saad, kui segad riivitud kookose ja magusa kookospiima, vormid massist pätsid ja kastad sulatatud šokolaadi sisse. Imelihtne ja maitsev maius.

Koostisosad: kookospiim (kookoskreem, filtreeritud vesi), roosuhkur, sool, kaltsiumkarbonaat.
Pärast avamist säilitada õhukindlas anumas külmikus, tarvitada 5 päeva jooksul.

VEGAN, PIIMA-, SOJA-, GLUTEENIVABA!

 

 

Porgandikoogi retsept kondenseeritud kookospiimaga.

Kook:

150g kaerajahu

150g täistera nisujahu

2tl küpsetuspulbrit

näpuotsaga soola

150g rafineerimata suhkrut

100ml rafineeritud oliiviõli, rapsiõli või päevalilleõli

300ml apelsinimahla

1tl õunaäädikat või valge veini äädikat

300g riivitud porgandit

peale raputamiseks suhkrut

Kreem:
1,5  x 320g purki kondenseeritud kookospiima(hoia mõni tund külmkapis)

Kondenseeritud kookospiimale lingi leiad SIIT


 

Porgandikoogi retsepti allikas www.taimetoit.ee