Hiinapärane veiseliha brokkoliga

Kaste:
1 1/4tassi vett
1 1/2spl maisitärklist või maisijahu
1tl suhkrut
1tl seesamiõli
1/2tl soola
1spl tumedat sojakastet
1spl heledat sojakastet

3,16Loe edasi

1spl sherrit
1/8tl hiina5-vürtsi

1,10Lisa korvi

1/8tl musta pipart

1,30Lisa korvi

Praadimiseks
4-5tassi brokkoli õisikuid
2spl õli
1 küüslauguküüs, purustatud
1tl ingverit, riivitud
360g veiseliha

Tee nii:
Aseta vesi ja maisijahu purki, raputa segamini. Seejärel lisa ülejäänud kastmekomponendid ja raputa uuesti segamini.
Lõika liha u 0,5cm paksusteks viiludeks. Pane liha ja 2spl kastet kaussi ning tõsta kõrvale.
Auruta või keeda brokkoli.
Kuumuta wok-pannil kõrgel kuumusel 1spl õli. Lisa veiseliha ning pruunista kiirelt. Eemalda pannilt ja tõsta kõrvale.
Kuumuta 1spl õli wok-pannil, lisa küüslauk ja ingver. Prae 20-30sekundit. Lisa brokkoli ja prae kiirelt läbi. Raputa kastmepurki ja vala kaste pannile. Prae veel u 30sekundit, kuniks kaste hakkab paksenema. Nüüd lisa liha ning küpseta veel minuti jagu. Eemalda tulelt ja serveeri koos riisiga.

Allikas: www.recipetineats.com